خرید بک لینک شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با موبایل

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

برنامه املاک بهترین نرم افزار املاک خرید نرم افزار دانلود نرم افزار املاک سیستم املاک صندوق املاک فروش نرم افزار فروش نرم افزار املاک فروشگاه نرم افزار فروشگاه نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزاری قویترین نرم افزار املاک میانبرهای صفحه کلید میانبرهای صفحه کلید ویندوز میانبر های کیبورد میانبرهای کیبورد نرم افزار آژانس املاک نرم افزار املاک نرم افزار املاک خوب نرم افزار املاک رایگان نرم افزار بنگاه املاک نرم افزار مشاور املاک نرم افزار مشاورین املاک پلاس مسنجر کلید میانبر کیبورد کلیدهای میانبر کلیدهای میانبر صفحه کلید کلیدهای میانبر ویندوز کلیدهای میانبر کیبرد کلیدهای میانبر کیبورد

آموزش مراحل بلاک کردن در اینستاگرام

خانه » موبایل » آموزش مراحل بلاک کردن در اینستاگرام

بلاک کردن افراد در اینستاگرام دغدغه امروزه بسیاری از ما شده است. متاسفانه مثل سایر شبکه های اجتماعی در اینستاگرام هم ممکن است مزاحم داشته باشیم و تصمیم بگیریم آنها را بلاک کنیم.

بلاک کردن در اینستاگرام

در این بخش از سایت فروشگاه نرم افزار آموزش بلاک کردن در اینستاگرام را در اختیارتان می گذاریم.

هدف بلاک کردن در اینستاگرام خارج شدن از شر کامنت های تبلیغاتی و مزاحمت های افراد است. همچنین با بلک کردن در اینستاگرام شما به افرادی خاص اجازه ن می دهید که عکس‌های شما را ببینند.

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام

مراحل آموزش بلاک (Block User) کردن افراد در اینستاگرام عبارتند از :

در مرحله اول برای بلاک کردن در اینستاگرام ، ابتدا به پروفایل شخص فرد مورد نظر بروید . سپس روی آیکون فلش که در بالای صفحه سمت راست قراردارد، ضربه بزنید.

در این قسمت پنجره ای برای شما نمایش داده می شود که شما باید گزینه Block User را انتخاب نمایید.

پس از لمس گزینه بالا، سوالی از شما پرسیده می شود. شما باید گزینه Yes I’m sure را انتخاب کنید. در این حالت این شخص را در اینستگرام خود بلاک کردید.

بلاک کردن در اینستاگرام

بلاک کردن در اینستاگرام

بلاک کردن در اینستاگرام

بلاک کردن در اینستاگرام

آموزش خارج کردن از بلاک (Unblock User) در اینستاگرام

همچنین جالب است بدانید برای خارج کردن افراد از بلاک، باید دوباره به پروفایل آن شخص بروید. سپس روی آیکون فلش که در بالای صفحه سمت راست قراردارد، ضربه بزنید. در این قسمت پنجره ای به شما نمایش داده خواهید شد که میبایست بر روی گزینه Unblock user ضربه بزنید.

پس از لمس گزینه بالا، پیامی برای تایید از شما می‌پرسد، که با انتخاب گزینه Yes I’m sure خروج فرد از بلاک انجام می‌شود.

خیالتان راحت باشد که اگر شما کسی را بلاک کنید هیچ پیامی به او نمی رسد و متوجه نمی شود.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش در اختیارتان گذاشتیم بهره کافی را برده باشید.


# # # # # # # # # # #

مطالب پیشنهادی

کد های مخفی گوشی های سامسونگ

معرفی کد های مخفی گوشی های سامسونگ

پربازدید های موبایل

Sorry. No data so far.

نظرات شما